Det er igjen fredag, og tid for Ukens drink her på Pihvi!
Denne uka er det tid for en klassiker - Mimosa - med en tvist.
Dette er en klassisk drink basert på appelsinjuice og bobler. Ved å grille eller steke appelsinene litt først, bruke ferskpresset appelsinsaft og tilsette litt Grand Marniere, så vil du få en myyye bedre og litt mer spennende Mimosa.
Mengde: 1 drink
Tid: 15 minutter
Ingredienser:
2 appelsiner
2 cl Grand Marnier
1,5 dl bobler (Prosecco eller Champagne)
Fremgangsmåte:
Del appelsinene i to. Grill dem elle rstek dem i en tørr stekepanne til de er gylne på snittflatene. Avkjøl appelsinene.
Skjær en skive appelsin og spar til pynt.
Press appelsinsaften over i et glass. Topp med Grand Marniere og bobler.
Topp med en grillet appelsinskive og server Mimosaen.
Så: Skål - og. god helg!
What do you think?
Show comments / Leave a comment