Blir du som meg trist av tørr eggerøre på hotellfrokost? Dette innlegget gir deg tips og triks til hvordan du kan lage den beste eggerøren hjemme på ditt eget kjøkken. Det handler om egg av god kvalitet, fett og tid!
Antall porsjoner: 2
Tid: 10 minutter
INGREDIENSER
4 egg
4 ss fløte
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts kvernet sort pepper
1 ss smør
1:Pisk sammen egg, fløte, salt og pepper i en bolle. Pisk i 1 minutt med en gaffel til eggene er godt blandet og du får litt luft inn i blandingen. Smelt smøret i en nonstick stekepanne på litt under medium varme. Ha eggene i stekepanna og dra inn eggeblandingen fra ytter- kanten og inn mot midten med en slikkepott.
2:Fortsett å dra inn eggene til det ikke er mer rennende egg igjen. Pass på at du ikke steker eggerøren for lenge, da vil den ende opp tørr og trist. Eggerøren skal fortsatt ha en glinsende overflate. Server eggerøren umiddelbart, gjerne med ferskt brød, en grønn salat, spekemat eller revet ost.
What do you think?
Show comments / Leave a comment