Denne brokkolisalaten er en perfekt lunsj, eller enkelt tilbehør til grillmaten eller fiskemiddagen. Hvis du vil lage en vegetarversjon, så kan du selvfølgelig bare droppe baconet.
Antall porsjoner: 4
Tid: 15 minutter
INGREDIENSER
2 hele brokkolier
1 rødløk
3 dl majones
1 dl rømme
2 ss eplesidereddik
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts kvernet sort pepper
1 syrlig eple
8 skiver tørrsaltet bacon
4 ss rosiner eller tørkede tranebær
4 ss gresskarkjerner
1:Bland sammen majones, rømme og eplesidereddik i en bolle. Smak til med salt og pepper. Skrell og kutt eplet i små terninger. Vend epleterningene i dressingen.
2:Stek baconet sprøtt i ovnen. Kutt brokkolien i små buketter og finhakk rødløken.
3:Vend brokkoli, rødløk og rosiner i dressingen. Anrett brokkolisalaten og topp med bacon og gresskarkjerner.
What do you think?
Show comments / Leave a comment